دومین همایش ملی «معنویت‌های نوظهور و معنویت اسلامی؛ مقایسه و نسبت‌سنجی» با همکاری معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه شهید مطهری (ره) برگزار می‌شود.

۰۷ آذر ۱۴۰۲ | ۱۰:۳۲ کد : ۵۳۲۳ اخبار
تعداد بازدید:۱۹۷

پژوهشکده اخلاق و معنویت با همکاری قطب تعمیق ایمان و باورهای دینیِ دفتر تبلیغات اسلامی برگزار می‌کند:

دومین همایش ملی

معنویت‌های نوظهور و معنویت اسلامی؛ مقایسه و نسبت‌سنجی

این همایش شامل دو بخشِ «کمیسیون‌های تخصصی» و «صحن اصلی همایش» است که برنامه نخست آن، در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه (۸ و ۹ آذرماه ۱۴۰۲) از ساعت ۸ صبح الی ۱۶، با محورهای ذیل برگزار می‌شود:

۱. مفهومشناسی معنویتهای نوظهور و معنویت اسلامی؛
۲. مبانی معنویت
های نوظهور و معنویت اسلامی؛
۳. انسان، جهان و سبک زندگی معنوی؛
۴. تعلیم و هدایت
گری معنوی؛
۵. کارکردها و راه
کارهای معنوی.

بخش دوم همایش یادشده نیز به «ارائه سخنرانیهای اصلی و تقدیر از مقالات برگزیده» اختصاص دارد که روز پنجشنبه ۱۲ بهمن برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان به شرکت در این همایش می‌توانند در تاریخ مذکور به نشانی قم: پردیسان، انتهای بلوار دانشگاه، پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، تالار شهید حاج قاسم سلیمانی مراجعه کنند.

لینک مشارکت در فضای مجازی:

Http://dte.bz/ethicsconf

تلفن دبیرخانه: 31156842 (025)

همراه: 09900989031

وبگاه: www.sp.isca.ac.ir

کلید واژه ها: همایش ملی معنویت‌های نوظهور و معنویت اسلامی؛ مقایسه و نسبت‌سنجی دکتر محمدحسن یعقوبیان