اطلاعیه تمدید و تکمیل ثبت‌نام پذیرش بدون آزمون استعداد درخشان در دوره دکتری سال تحصیلی ۰۱-۱۴۰۰

۰۶ خرداد ۱۴۰۰ | ۲۱:۱۰ کد : ۲۴۳۳ اخبار اطلاعیه‌ها
تعداد بازدید:۳۲۰
اطلاعیه شماره ۲ – مهلت ثبت‌نام و تکمیل مدارک داوطلبان پذیرش بدون آزمون استعداد درخشان دوره دکتری سال تحصیلی ۰۱-۱۴۰۰ دانشگاه شهید مطهری تا یکشنبه ۹ خرداد‌ماه تمدید شد.

بنا به درخواست‌های مکرر، مهلت ثبت‌نام و تکمیل مدارک داوطلبان پذیرش دوره‌های دکتری بدون آزمون استعدادهای درخشان این دانشگاه تا یکشنبه ۹ خردادماه سال جاری تمدید شده است.

ضمناً فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های علوم اسلامی و حوزوی از تبصره ۳ این شیوه‌نامه معاف می‌باشند.

ضروری است متقاضیان در صورت احراز شرایط، طبق شیوه‌نامه نسبت به ارسال اطلاعات و مدارک به پست الکترونیکی تحصیلات تکمیلی دانشگاه به آدرس t-takmili@motahari.ac.ir اقدام نمایند.

حتماً در عنوان ایمیل، رشته موردتقاضا ذکر گردد.

خواهشمند است در صورت بروز هرگونه مشکل یا رفع ابهام و جهت پاسخگویی سؤالات احتمالی در خصوص شیوه‌نامه با شماره ۰۲۱۳۳۵۱۳۱۵۵-۰۲۱۳۳۵۱۱۶۸۴ - ۰۲۱۳۳۱۳۸۴۸۹-۰۲۱۳۳۱۲۳۳۰۴ داخلی ۱۰۸ و ۱۰۹ از ساعت ۸:۳۰ لغایت ۱۴ تماس حاصل فرمایید.

معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید مطهری

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: مدرسه‌عالی و دانشگاه شهیدمطهری مقطع دکتری شیوه‌نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان استعدادهای درخشان اطلاعیه شماره ۲